SALCURA

Endelig har vi fundet en lille hudpleje serie der henvender sig direkte til en af vores kunders helt store problematikker - tør, kløende, irriteret, følsom, psoriasis og eksemplaget hud. Salcura Natural Skin Therapy er hudpleje serien vi har ventet på.

HVAD ER SALCURA
Salcura Natural Skin Therapy fremstiller effektive og naturlige produkter til alle, der lider af allergiske hudsygdomme, eksem og psoriasis. Salcura er udviklet af Dr Martin Schiele, som er biomedicinsk forsker. Salcura tror på principperne for homeostase - hudens selvhelbredende kapacitet, der er afhængig af tilførslen af næringsstoffer. Derfor fylder Salcura deres produkter til randen med naturlige olier og ekstrakter for at sikre, at din hud får så mange næringsstoffer som muligt så den kan hjælpe sig selv.

Ud over den høje mængde naturlige ingredienser har Salcura også været banebrydende i brugen af kolloide opløsninger. Kroppens egne væsker (som blod og sved) er kolloidale. Ved at efterligne dette i Salcura sprays, absorberes næringsstofferne lettere af kroppen og derfor virker Salcura mere effektiv.

HVEM KAN BRUGE SALCURA
Alle produkter fra Salcura er dermatologisk testet, hvilket gør dem egnede til brug på meget følsom hud. Salcura er en langsigtet og bæredygtig løsning for en sund og afbalanceret hud.

Vi anbefaler Salcura Bioskin til alle med tør, irriteret, følsom, psoriasis og eksemplaget hud. De vitaminer og mineraler, der findes i Salcura, giver maksimal fugt og ro. Hvilket produkt fra Salcura du specifikt vil bruge afhænger af området og hudens tørhedsgrad. Til stærkt tør hud anbefaler vi at bruge Salcura Zeoderm Skin Repair Moisturizer, som er en dyb behandlingscreme. Salcura Zeoderm Skin Repair Moisturizer er også velegnet til problematikker som eksem og psoriasis. Hvor den sammen med Salcura Dermaspray Intensive, udgør et stærkt og effektivt makkerpar.

HVOR HURTIGT VIRKER SALCURA
Salcura anbefaler at bruge produkterne i minimum 4 uger, da vores hud regenererer ca. hver 28. dag. Salcuras formulering giver næring til de nye celler som kommer frem i en sundere og mere næret tilstand.
Hver hud er forskellig, så hvor hurtigt du ser forbedring varierer fra person til person. Men ved konsekvent brug af de anbefalede Salcura produkter, vil du se en synlig forbedring inden for ca 28 dage. Når det kommer til huden og dens udfordringer, skal du huske på, at der ikke findes et quick fix. Huden har brug for tid til at finde en balance igen, plus andre faktorer kan komme i spil - hvilke andre produkter bruger du, hvordan lever du, hvilken diæt følger du osv.

HVOR OFTE SKAL JEG BRUGE SALCURA
Ingredienserne i Salcura gør produkterne så effektive som muligt, men konsekvent påføring,tålmodig og vedholdende er alfa omega for et godt resultat. Du skal påføre Salcura produkterne et par gange om dagen in og fortsætter med at bruge dem, selv når du ser din hud forbedres. De naturligt aktive ingredienser i Salcura arbejder for at gøre din hud sundere og holde den sund. Derfor kan du sagtens fortsætte med brugen efter du ser bedring i din hud.

Salcura har ingen bivirkninger eller forstyrrende effekt på vores krop og hud. Det er vitaminer, mineraler og naturligt aktive ingredienser med en dokumenteret evne til at hjælpe huden, der sikrer en sund og dermed glad hud. I følge Salcuras grundlægger Dr Martin Schiele, bliver huden sundere når den fodres med masser af næringsstoffer og den bliver stærkere og bedre afbalancere. Det sker ikke natten over, giv din hud tid.